Ollut mielessä, että takapihan ns.rinne kukkapenkki pitäis laittaa uusiksi. Penkissä on ollut myös joku orapihlajan rotisko sekä joku muu piikkipensas jota inhoon. Ne piikit on karmivan pitkiä ja teräviä. Helposti menee sitten kissan ja koiran tassuihin sekä ihmisten jalkoihin ja käsiin. No yks ilta sitten päätettiin miehen kanssa, että nyt lähtee orapihlaja sekä piikki puska pois.

Vanha kukkapenkki oli myös näitten mieleen...Mårtti nyt tietenkin, mutta sehän aina asustaa kukkapenkissä kun ulos pääsee.

Tältä se näytti ensin. Tämä oli siis lähtö tilanne.

Hetken päästä se näytti tältä.

Sitten alkokin se suurin projekti eli kiviaidan tekeminen. No mikäs se jos joku olis roudannut ne kivet siihen nurtsille. No eka piti metsästää kiviä ja kantaa ne kukkapenkin luo. Monta iltaa olen kiviä kantanut ja hakenut. Kaikki paikat on ollut niin kipeenä kivien roudaamisesta, että voi voi. No kyllä se kuitenkin kannatti sillä lopputulos on miellyttää meitä :) Penkin takaosa on vielä kesken ja penkki pienenee sieltä takaa vielä vähän, mutta etusivu alkaa olla nyt valmis. Istutuksia siitä tietty puuttuu eikä se täysin valmis ole, mutta suurin työ on nyt tehty. Istutuksia tulee pikkuhiljaa tässä kun ennättää.

Löysin tuollaisen kivan vesikaivon missä vesi virtaa pumpun voimalla. Oli kiva ja hyvä löytö sillä halvalla lähti:) Toivotaan, että kestää.