Luonnon kivet on mielenkiintoisia ja kauniita. Jokainen kivi on erilainen, kivillä on erilaisia pintoja, värejä ja hyvin eri kokoisia. Tykkään siis luonnon kivistä todellakkin :) Mulla on ollut projektina kukkapenkki jonka olen halunnut kiertää/rajata luonnon kivillä. Penkki on ollut kesken jo jonkun aikaa, mutta nyt jo hyvässä mallissa. Niinpä tässä yksi päivä taas kantelin kiviä ison kasan penkkiin ja pinosin niitä kuin palapeliä. Täytyy sanoa, että kaikki kivet on käsin kannettu matkan päästä. Tänä vuonna mulla ei ole ollut edes kottikärryjä, kun ne on rikki. Pienempiä kiviä kantelin ämpärissä ja suurimmat käsillä. Osasta kivet oli niin isoja, että juuri ja juuri jaksoin ne kantaa. Tämän penkin pään tein tällä viikolla yhtenä kauniina päivänä. Seuraavana päivänä oli kyllä takareidet kipeenä:) Mutta olen tyytyväinen tähän astiseen lopputulokseen vaikka projekti vielä kesken onkin. Viime vuodesta viisastuneena laitoin suodatinkangasta kivien alle ettei rikkaruohot pääse rehottamaan.

Tässä kukkapenkin takaa kuvaa mihin kantelin kivet rajaksi. Tarkotus laittaa soraa tänne taakse, kunhan sitä saa hankittua.

Tässä nurkka mikä viime kesänä jäi tekemättä ja odottanut tekijäänsä. Pääsin vähän pienentää kukkapenkkiä ja kantelin kiviä :) Tässä ennen kuva

Tässä jälkeen kuva. Ai että se on niin kivaa touhua kasata kiviä ja rakentaa nillä. Kaikki kivet eivät sovi yhteen niinkuin eivät palapelin palatkaan. Mikä riemu sitten, kun jotkut kivet loksahtava oikein kunnolla paikoilleen:)

Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen se miellytti omaa silmää mikä tieteysti tärkeintä. Vielä on yksi kohta kukkapenkissä jolle pitää jotain tehdä, mutta mitä niin en vielä tiedä. Se on tuo kohta tämän kivetyksen yläpuolella. Siinnä kasvaa paljon maanpeittokasvia, mutta paljon myös rikkaruohoja sekä tietysti viheliäistä voikukkaa. No se saa nyt hetken siinnä odottaa, että nään mitä siitä oikeasti tänä keväänä nousee ja sitten pitää tehdä päätös mitä tehdä.

Nämä kukat ovat aikaisin kukassa ja ovat kyllä nättejä. Näitä voisi hankkia vähän lisää, että olisi enemmän näyttävyyttä.

Tässä mun puutarha "apulainen" joka nautti auringon paisteesta. Kyllä se hengissä on rentona vaan :)